ESIINTYJÄT

Kari Antila

Kari Antila

Jazzkukko-festivaalin taiteellinen johtaja Kari Antila on tehnyt pitkän uran jazzkitaristina ja säveltäjänä. Suomen lisäksi hän on esiintynyt useimmissa Euroopan maissa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa omien yhtyeidensä kanssa ja myös ”sideman” tehtävissä.

Antila on esiintynyt monilla tärkeillä kotimaisilla ja ulkomaisilla festivaaleilla kuten mm. Pori Jazz, Gent Jazz ja esiintynyt monien suomalaisten ja kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, kuten Jukka Perkon, Severi Pyysalon, Manuel Dunkelin, Alexi Tuomarilan, Will Vinsonin, Chad Lefkowitz-Brownin, Livio Almeidan, Teo Liman ja Eduardo Belon kanssa.

Kari Antila on julkaissut tähän mennessä 4 soololevyä omalla nimellään, jotka kaikki ovat saaneet kansallisessa ja kansainvälisessä jazzlehdistössä hyviä arvioita. Hänen viides sooloalbuminsa on äänitetty tänä keväänä ja se ilmestyy loppukesästä 2023.

Laitilassa syntynyt Antila on valmistunut musiikin maisteriksi Belgian Gentin kuninkaallisesta konservatoriosta ja pop/jazzmusiikin pedagogiksi Helsingin Metropoliasta. Hän tekee edelleen aktiivisesti opetustyötä jazzmusiikin parissa.

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/4PkrAe6yjQa2FnOLJgRYeV?si=5ZpYVF2CRZqDNayTJhEmpQ

YouTube:

https://youtube.be/Ica160VWzmM

www.kariantila.com

Kari Antila Quartet

  • Kitara, Voice: Kari Antila
  • Piano: Alexi Tuomarila
  • Basso: Nathan Francis (USA)
  • Rummut: Aleksi Heinola

Liput ovat myynnissä TICKETMASTERISSA: https://www.ticketmaster.fi/artist/jazzkukko-festivaali-lippuja/953407 ja Laitilassa Hyvinvointikeskus Poukanvillessä (myös VIP liput) ja Tiihosen kahvilassa


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group