ESIINTYJÄT

Livio Almeida

Livio Almeida

Livio Almeida on Grammy-ehdokkaana ollut brasilialainen saksofonisti, sovittaja ja säveltäjä, joka on voittanut vuonna 2015 kansainvälisen Victor Assis Brasil -saxofonikilpailun.

Livio Almeida on julkaissut kaksi albumia: Action & Reaction ja Pieces. Livion soittoa arvostetaan erottuvana, jossa jazziin kieleen sekoittuu monipuolisesti vivahteita brasilialaisesta musiikista.

Livio on tehnyt lukuisia kansainvälisiä kiertueita eri kokoonpanojen kanssa ja hän esiintynyt monilla tärkeillä jazz-festivaaleilla, kuten Newport Jazz Festival, Los Angeles Central Ave Jazz Fest ja NYC Carefusion Jazz Fest. Tutuiksi ovat tulleet jazzkentän suositut esiintymispaikat kuten Carnegie Hall, Dizzy's Coca-Cola Club, The Jazz Gallery ja Symphony Space.

Livio on pitänyt soittoklinikoita ja mestarikursseja eri puolilla maailmaa, ja hän on tehnyt opetustyötä Brooklyn College of New York-CUNY:ssa.

https://livioalmeida.com.br

https://open.spotify.com/album/4zjRLK1R7mxiPislLwkiXT?si=cwkYXN3iQcySqoxN-zKjWg

https://www.youtube.com/watch?v=gwEzgSKzY4U


Liput ovat myynnissä TICKETMASTERISSA: https://www.ticketmaster.fi/artist/jazzkukko-festivaali-lippuja/953407 ja Laitilassa Hyvinvointikeskus Poukanvillessä (myös VIP liput) ja Tiihosen kahvilassa


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group