ESIINTYJÄT

Vuoden Yhtye

Vuoden Yhtye

Kasitorin Jazzkukko-festivaalin lämmittelypäivän keskiviikkoilta kuumenee rouheaan rockmeininkiin, kun lavalle nousee hyvin säästeliäästi keikkaileva Vuoden Yhtye.

Alunperin vuonna 1994 Laitilassa kasattu bändi teki parhaimmillaan ammattimaisesti yli 100 keikkaa vuodessa ympäri Suomea ja nauttii edelleenkin erinomaisen bilebändin maineesta.

Vuoden Yhtyeen biisisetti koostuu rockmusiikin klassikoista, joista bändin kovan luokan muusikot ovat tehneet taidokkaat sovituksensa.

P.J. Laihonen on myös The Yellow Mellow Bandin solisti ja basisti Timo Heinonen on soittanut ja säveltänyt mm. Neon 2-yhteessä. Rummuissa kuullaan tällä kerralla Aleksi Kaunisvirtaa, joka korvaa yhtyeen alkuperäistä rumpalia Jari Varjoa.

Vuoden Yhtyeen esiintyminen tarjoaa myös harvinaisen tilaisuuden nähdä ja kuulla Kari Antilan monipuolista kitarointia, kun kyseessä ovatkin muut genret kuin jazz.

  • Laulu: P.J. Laihonen
  • Kitara, Laulu: Kari Antila
  • Basso: Timo Heinonen
  • Rummut: Aleksi Kaunisvirta

Liput ovat myynnissä TICKETMASTERISSA: https://www.ticketmaster.fi/artist/jazzkukko-festivaali-lippuja/953407 ja Laitilassa Hyvinvointikeskus Poukanvillessä (myös VIP liput) ja Tiihosen kahvilassa


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group